Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Lazer Epilasyon Bronz Tene de Uygulanır Mı?


Lazer epilasyon vücut üzerinde bulunan kıl ve tüylerin yok edilmesinde kullanılan bir uygulamadır. Cilt tipine

Lazer epilasyon vücut üzerinde bulunan kıl ve tüylerin yok edilmesinde kullanılan bir uygulamadır. Cilt tipine ve kıl yapısına göre uygulamalar yapılan lazer epilasyon, her cilde uygulanabilen bir yöntem olmaktadır. Bu nedenle lazer epilasyon bronz tene de uygulanır mı? sorusuna verilecek cevap evet olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lazer epilasyon bronz cilt tipine nasıl uygulanmaktadır?

Bronz cilt tipine lazer uygulamasında diode laser kullanılmaktadır. Ayrıca bronz cilt tipine sahip olanlarda etkili bir epilasyon işlemi için öncelikle dikkat edilmesi gereken düzenli uygulama olmaktadır. Düzenli uygulama ile bronz cilt tiplerinde yüzde 90'a ulaşan başarı oranları elde etmek mümkündür.
 
Diode laser, bronz cilt tiplerinde uygulanabilen bir işlem olmaktadır. Bu nedenle bronz tene sahip kişilerde genelde diode laser tercih edilmekte ve var olan kıl ya da tüyler tamamıyla bu yöntemle ortadan kaldırılmaktadır. Kıl köklerinde etkin bir performans ortaya koyan ve kök hücrelerin uygulanan bölgelerde yakılarak tekrar kıl çıkmasına engel olan diode laser, son zamanlarda birçok klinik tarafından tercih edilmekte ve bronz tene sahip kişilerde kullanılmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
24 Ekim 2013 Perşembe - 22:00

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa