Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Saç Ekimini Kimler Yaptırabilir?


Saç ekimi, kişinin belirli yaşlarda kaybettiği saçlarının yerine yenisini ekletmesi olarak karşımıza

Saç ekimi, kişinin belirli yaşlarda kaybettiği saçlarının yerine yenisini ekletmesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Saç ekimi kimler yaptırabilir? şeklinde bir soruya herkes olarak cevap vermek mümkün olmaktadır. Çünkü saç ekimi yaptırmak için belirli yaş sınırı bulunmamaktadır. Sadece erken yaşlarda saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler için birtakım hususlara dikkat edilmesi gerektiği belirtilmektedir.

Kimler saç ekimi yaptırabilmektedir?

Günümüzde isteyen herkes saç ekimi yaptırabilmektedir. Herhangi bir yaş sınırının olmadığı ve isteyen herkesin saç dökülmesi sorunu ile karşılaştığı anda bu uygulamaya dahil olabileceği belirtilmektedir. Ancak bu konuda genç bireylerin dikkat etmesi gereken bazı kriterler bulunmaktadır. Erken yaşlarda saç dökülmesi gibi sorunlarla karşı karşıya kalan bireylerin saç ekimi için geniş çaplı bir planlama yapması gerekmektedir. Planların ileriye dönük olması yaşın ilerlemesi ile istenmeyen sonuçların ortadan kalkmasın sağlamakta ve saç ekimi başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olmaktadır. Örneğin genç yaştaki bir bireyin ön kısımlarında belirli oranda dökülen saçların yerine eklenecek saçlar, ilerleyen yaşların da hesaba katılarak eklenmesi gerekmektedir. Çünkü birkaç yıl sonra ön kısımların gerisine doğru oluşan saç dökülmeleri, daha önceden yapılmış olan saç ekiminin yetersiz olduğunu ortaya çıkaracaktır. Bu nedenle ilk zamanlarda gerçekleştirilen saç ekiminin daha geniş bir alan üzerinde yapılması ilerleyen zamanlarda oluşan saç dökülmesine en başından çözüm getirmiş olacaktır.

Saç ekimi sırasında özellikle genç yaştaki bireylerin düzgün ve ileriye dönük bir planlama yapması olumsuz sonuçlarla karşılaşılmaması adına oldukça büyük bir önem arz etmektedir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce 1 kez değerlendirilmiş ve ortalama 1 yıldız verilmiş.
24 Ekim 2013 Perşembe - 22:46

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa