Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Saç Nakli ve Saç Ekimi Hangi Teknikler ile Yapılmaktadır.


Saç Nakli ve Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Saç nakli ve ekimi son zamanlarda saçları dökülen birçok kişi

Saç Nakli ve Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç nakli ve ekimi son zamanlarda saçları dökülen birçok kişi tarafından yaptırılan bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. İki farklı yöntem dahilinde yapılan saç ekimi, uzman ellerde oldukça etkili sonuçlar ön plana çıkarmakta ve kellik yaşayan kişilerin istenmeyen bu sorundan kurtulmasına olanak sağlamaktadır. Peki, saç nakli ve saç ekimi nasıl yapılır? şimdi buna yakından bakalım.

Saç nakli ve saç ekimi hangi teknikler ile yapılmaktadır?

Saç nakli ve saç ekiminin yapılmasında kullanılan teknikler iki farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bunlardan biri FUT tekniği, diğeri ise FUE tekniği olmaktadır. Bu iki tekniğin arasında birtakım farklılıklar bulunmaktadır. FUT tekniğinde saçlar belirli bir kalıpta buluna şeritler halinde ekilirken, FUE tekniğinde saç ekimi tek tek yapılmaktadır. Ayrıca FUT tekniği sonucunda saçların baştan alındığı bölge ne kadar düzgün bir şekilde dikilirse dikilsin belirli bir oranda iz kalmaktadır. Bu nedenle FUT tekniğini tercih eden kişilerin genelde uzun saç tipini kullanmaları ya da uzun saçlı olanların bu teknik ile saç ekimi yaptırmaları tavsiye edilmektedir.

Saç ekiminde genelde iki kulak arasında kalan ve ensenin en üst bölgesi olarak adlandırılan alandan saçlar alınmaktadır. Çünkü bu bölge, genetik olarak saç dökülmesinin görülmediği alanlar arasında yer almaktadır. Bu yüzden saç nakli ve saç ekimi için gerekli olan saçlar ensenin hemen üst kısmından alınarak uygulama yapılmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
28 Ekim 2013 Pazartesi - 23:25

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa