Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

40 Yaş Altı Kadınlara Özel Check-Up


40 yaş altı kadınlara özel check-up, 40 yaş üstü kadınlar için yapılan check-up programına göre farklılıklar

40 yaş altı kadınlara özel check-up, 40 yaş üstü kadınlar için yapılan check-up programına göre farklılıklar göstermektedir. Ancak her iki programda olası ya da var olan hastalıkların erken teşhis edilmesinde oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Son zamanlarda kadınlarda görülen ve birçok kadında sıkça rastlanan bazı hastalıklar bulunmaktadır. Bu nedenle kadınların bu tür hastalıklara yakalanmaması ya da yakalanmışsa erken müdahale edilmesi için check-up yaptırılması gerekli sağlık analizlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Prostat check-up işleminde hangi testler yapılmaktadır?

40 yaş altı kadınlara özel check-up uygulaması neler sağlamaktadır?

40 yaş altı kadınlara özel check-up uygulaması kadınlarda ortaya çıkabilecek pek çok hastalığın teşhis edilmesinde oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Meme kanseri ve rahim ağzı kanseri başta olmak üzere pek çok önemli hastalığa gerekli müdahaleler gerçekleştirilen check-up işlemi sayesinde yapılmaktadır. Çünkü özellikle kanser vakalarında erken teşhis tedavi sürecinde başarılı sonuçlar elde etmek adına etken rol oynamaktadır. Bu nedenle mevcut hastalıklarda üzerinde gecikmemek ve zamanında tedaviye başlamak için erken teşhisin göz ardı edilmemesi gerekmektedir.

Diğer yandan 40 yaş altı kadınlara özel check-up uygulamasında yapılan testler, olası birçok sorunun ortaya çıkarılmasına olanak sağlamaktadır. Genel sağlık taraması olarak adlandırılan check-up işlemi, pek çok hastalığa erken teşhis konmasına imkan tanımaktadır. Bu yüzden uzmanlar kişilerin birtakım belirtilerle karşı karşıya kaldığında zaman kaybetmeden check-up yaptırmasını önermekte ve bu şekilde erken teşhis ile tedavi sürecinde başarı sağlanmasına yardımcı olunması konusunda uyarıda bulunmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
05 Kasım 2013 Salı - 23:08

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa