Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

40 Yaş Üstü Erkeklere Özel Check-Up Hangi Testleri


Check-up işlemleri genelde kişinin cinsiyetine ve yaşına göre farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle 40 yaşı

Check-up işlemleri genelde kişinin cinsiyetine ve yaşına göre farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle 40 yaşı aşkın erkekler için uygulanan check-up içeriği diğer check-up paketlerine göre değişiklikler göstermektedir. Çünkü 40 yaşını aşkın bireylerde birtakım hastalıkların genç yaştaki bireylere oranla nüksetmesi daha yüksek seviyelerde yer almaktadır. Şimdi 40 yaş üstü erkeklere özel check-up hangi testleri kapsar? bunlara daha yakından bakalım.

Prostat check-up işleminde hangi testler yapılmaktadır?

40 yaş üstü erkeklere özel check-up paketinde hangi testler yer almaktadır?

40 yaşını aşmış erkekler için yapılan check-up işlemleri öncelikle birtakım kalp testlerini bünyesinde barındırmaktadır. Kalp ve damar yolunda var olan gizli problemlerin ortaya çıkarılması adına yapılan testler oldukça önemli sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Bunun yanında kalp ve akciğer bağlantılı performans değerlendirmesi de 40 yaş üstü erkekler için yapılan check-up paketinde yer alan bir uygulama olmaktadır.

Bunların yanı sıra kanser tarama testleri de yine 40 yaş üstü erkekler için yapılan check-up içeriğinde yer almaktadır. Bu tür yaşlarda kanser olma riskinin daha yüksek olduğu düşünüldüğünde yapılan kanser riski testleri erken müdahale açısından önemli bir konumda yer almaktadır. Diğer yandan uzman doktorun gerek görmesi halinde kişinin fiziksel durumuna göre farklı testler de yapılabilmektedir. Örneğin oldukça yüksek oranda kilo sorunu olan kişiler için birtakım özel testler check-up programına dahil edilebilmektedir. Uzman doktor tarafından gerekli görülen testler, check-up programının daha geniş kapsamlı olması ve net sonuçlar elde edilmesi adına büyük bir önem arz etmektedir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
05 Kasım 2013 Salı - 23:25

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa