Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

40 Yaş Üstü Kadınlara Özel Check-Up Nedir?


Check-up uygulamaları kişinin sahip olduğu özelliklere göre yapılan bir sağlık analizi olarak karşımıza

Check-up uygulamaları kişinin sahip olduğu özelliklere göre yapılan bir sağlık analizi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yüzden check-up yaptırmak isteyen bir kişi için yapılacak işlemler öncelikle kişinin sahip olduğu özellikler kapsamında belirlenmektedir. Check-up programının içeriğinin oluşturulmasında öncelikle kişinin yaşı ve bunun ardından da cinsiyeti yer almaktadır. Yani 40 yaş üstü erkeklere uygulanacak check-up programı ile 40 yaş üstü kadınlara uygulanacak check-up programı arasında birtakım farklılıklar bulunmaktadır. Şimdi 40 yaş üstü kadınlara özel check-up nedir? sorusuna daha detaylı bir cevap vermeye çalışalım.

Prostat check-up işleminde hangi testler yapılmaktadır?

40 yaş üstü kadınlara özel check-up nasıl yapılmaktadır?

Check-up işlemleri yaşa göre farklı içeriklere sahip olduğu gibi cinsiyete göre de farklılıklar göstermektedir. Kadınların fizyolojik yapısı check-up işlemlerinin değişim göstermesine neden olmaktadır. Örneğin meme kanseri testleri erkekler için yapılan check-up programında yer almazken kadınlar için yapılan program içerisinde bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda artan meme kanseri vakaları yapılan check-up programlarına bu testin eklenmesini zorunlu hale getirmiştir.

Diğer yandan rahim kanseri de aynı şekilde 40 yaş üstü kadınlar için yapılan check-up programlarında yer alan uygulamaların başında gelmektedir. Çünkü yaşın ilerlemesi kadınlarda bu tür kanser olaylarının yüksek oranda ortaya çıkmasına neden olmakta ve olası bir kanser probleminin zamanında tespit edilmesi gerçekleştirilen bu testler ile mümkün olmaktadır.

40 yaş üstü kadınlar için gerçekleştirilen check-up programı adından da anlaşılacağı gibi özel içerikler dahilinde kişiye uygulanmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce 1 kez değerlendirilmiş ve ortalama 1 yıldız verilmiş.
05 Kasım 2013 Salı - 23:57

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa