Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Bilinçsiz Check-up, Samanlıkta İğne Aramak Gibidir


Check-up programlarının mutlaka uzman hekimler tarafından yapılması ve değerlendirilmesi gereklidir. Eğer bilinen önemli bir hastalık yoksa Check-up kontrolü senede bir defa önerilmektedir...

Check-up: Bireyin kendi sağlığı ile ilgili risklerden zamanında haberdar olabilmesi veya başlangıç aşamasında olan hastalıklarını öğrenebilmesi ve bunlara karşı önlem alabilmesi amacıyla, çok kısa bir zaman ayırarak belirli aralıklarla yapılması gereken muayene ve tetkiklerdir.

Bilinçsiz Check-up Samanlıkta İğne Aramak Gibidir.

Check-up tetkikleri öncesi yapılacak uzman doktor muayenelerinde kişinin şikayeti, hikayesi, öz geçmişi, soy geçmişi, alışkanlıkları ve kullandığı ilaçlarla ilgili alınacak bilgiler, kişiye özel tetkiklerin oluşturulmasına ve sonuca varılmasını sağlar.

Check-up Uygulamaları

Her yaşa uygulanmakla birlikte 50 yaş üzeri erkeklerde kalp damar hastalıkları, akciğer, prostat ve kolon kanseri, bayanlarda menopoz ve kemik erimesi, kalp-damar hastalıkları, meme ve rahim kanseri gibi problemleri teşhis etmek üzere genişletilmiş Check-up programları uygulanabilir.

Check-up Öncesinde

Check-up programlarının mutlaka uzman hekimler tarafından yapılması ve değerlendirilmesi gereklidir. Eğer bilinen önemli bir hastalık yoksa Check-up kontrolü senede bir defa önerilmektedir. Check-up tetkikleri için birkaç saatinizi ayırmanız yeterlidir, öncesinde 10-12 saatlik bir açlık gerekir. Hamileyseniz veya hamilelik şüpheniz varsa ilgililerin muhakkak bilgilendirilmesi gerekir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce 1 kez değerlendirilmiş ve ortalama 5 yıldız verilmiş.
30 Temmuz 2015 Perşembe - 17:59

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa