Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Check-Up Fiyatları


Check up yaptırmak isteyen hastalar için paket içeriğinde yer alan incelemelere ve muayenelere göre farklı fiyat aralıklarından söz etmek mümkündür...

Check Up Fiyatları Hakkında Bilgiler

Sağlığını dikkate alan her bireyin yaptırması önerilen check up, pek çok işlemi bir arada barındıran bir sağlık hizmetidir. Bu hizmet gereğince edinilen temel amaç, hastanın sağlık durumunu kontrol etmek ve ileriye yönelik bir hastalık riskini en aza indirmektir. Genellikle yaş aralıklarına göre hazırlanan check up paketleri (40 yaş altı kadın check up, 40 yaş üstü kadın check up gibi) tercih edeceğiniz kuruma göre farklılık gösterebilmektedir. Genellikle check up fiyatları paket içerisinde yer alan hizmetler çerçevesinde belirlenir. Uzman hekim muayene sonrasında çeşitli raporlar isteyebilmekte, bu nedenle check up fiyatları farklı ücretlendirmeler de barındırabilmektedir. Özellikle bazı özel check up paketlerinde spesifik bir hastalık riski üzerinden yapılan araştırmalar yer alabilir. Örneğin; tiroid check up paketi içeriğinde yer alan dahiliye muayene, laboratuvar tahlilleri ve ultrason incelemeleri bu hastalığın kişide bulunup bulunmadığını ve gelişim durumunu inceler. Bu nedenle mevcut bir check up paketinden farklı fiyat aralıkları içermektedir.

Check Up Fiyatları

Check Up Paketleri Nelerdir?

Check up hizmeti almak isteyen hastanın yaşı, cinsi, yaşam şekli gibi temel kriterler göz önüne alınarak hazırlanan check up paketleri farklı içerikler barındırır. Bu nedenle check up fiyatları birbirinden bağımsız ödeme aralıkları içermektedir. Muayene ve işlem sayısının fazla olmasındaki temel amaç, kişinin ileriye dönük hastalıkları göz önüne alınarak sağlıklı bir sonuç elde etmektedir. Bu nedenle fiyatın kişinin ödeme standartının üzerinde veya altında olmasından önce alınacak hizmetin içeriği önem taşımaktadır. Kardiyolojik check up, beyin sağlığı check up, metabolik check up, tiroid check up, beslenme ve diyet check up, standart check up gibi paketlerin yanı sıra özel günler için hazırlanan check up paketleri de bulunmaktadır. Anneler Günü check up paketi ve Babalar Günü check up paketi gibi ayrıcalıklı paketler, sevdiklerinize sağlıklı bir gelecek hediye edebilmenize imkan tanır.

Uygun Fiyatlı Check Up Hizmeti

Günümüzde bir çok hasta check up yaptırırken öncelik olarak uygun fiyatlı check up hizmeti almayı tercih etmektedir. Özellikle çekap fiyatları için araştırma yapan kişilerin kampanyalı fiyatlara öncelik tanıdığı bilinmektedir. Yaşanılan bölge, hizmetin içeriği, kişinin sağlık durumu gibi etmenler göz önüne alındığında sağlık için atılan her adımın önemi büyüktür. Bu nedenle fiyatlarda yaşanabilecek olası değişiklikler yılda yalnızca bir defa yapılmasının yeterli bulunduğu bir hizmet adına yüksek ücretlendirmeler içermemektedir. Bunun yanı sıra ailede olası bir hastalığın tespit edilmesi, gelecek nesillerin sağlık durumunu da etkileyebilecek verilerin elde edilmesini mümkün hale getirir. Bilindiği üzere pek çok hastalıkta özellikle de kanser ve kanser türevlerinde doğrudan olmasa da dolaylı bir gen faktöründen söz edilebilmektedir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce 3 kez değerlendirilmiş ve ortalama 5 yıldız verilmiş.
17 Mart 2018 Cumartesi - 13:46

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa