Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Check Up İle Çare Sizsiniz


Nasılsınız? Bu soruya genellikle "iyiyim" diye cevap veririz. Sağlığımızla ilgili bir problem hissetmediğimiz

Nasılsınız? Bu soruya genellikle "iyiyim" diye cevap veririz. Sağlığımızla ilgili bir problem hissetmediğimiz sürece de doktora gitmek ya da testler yaptırmak gereksiz ve anlamsız gelebilir. Gerçekte durum böyle midir?

Çevresel etmenler, alışkanlıklarımız (sigara, alkol vb.) ve genetik mirasımız gibi bir takım hastalık yapıcı risklerle karşı karşıyayız. Risklerimiz hastalık olarak karşımıza çıkmadan, erken tanısı çok önemlidir. Çaresiz miyiz? Ne yapmamız gerekir?

Check-up: kişinin sağlık durumunun genel değerlendirilmesi ve olası bir hastalığın (kanser, şeker hastalığı, kalp damar hastalıkları vb.) erken teşhisi amacıyla yapılan muayene ve tetkiklerdir. Hastalıkların erken teşhisi beraberinde erken tedavi şansını getirir. Erken tedavi, kişinin yaşam konforunu artırır ve yaşam süresini uzatır.

Bilinen bir sağlık problemi olmayan her kişinin, yılda bir kez check-up yaptırması önerilir. Özellikle ailesel riski olanlar, taşıdıkları risklerle ilgili testlerini daha erken yaşlarından itibaren ve daha sık aralıklarla yaptırmalıdır.

Unutmayın çaresiz değilsiniz, çare sizsiniz. Düzenli Check-up yaptırın sağlık durumunuzun farkına varın.

 

 

 


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
09 Mart 2015 Pazartesi - 13:42

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa