Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Check-Up Yaptırmak Pahalı Mıdır?


Check-up işlemlerinin fiyatı içeriğinde yer alan uygulamalara göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle

Check-up işlemlerinin fiyatı içeriğinde yer alan uygulamalara göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle check-up için kesin bir fiyat belirtmek mümkün değildir. Yapılan işlemlerin yoğunluğu fiyatların artmasına neden olabildiği gibi işlemlerin az sayıda olması fiyatların düşmesini sağlayabilmektedir. Ayrıca hastanelerde hizmete sunulan check-up paketleri bulunmaktadır. Uygun fiyatlarda hizmete sunulan bu paketler, belirli fiyat aralıklarına sahiptir. Bu yüzden check-up işlemi için hastaneler tarafında yapılan paketlere göz atmanızı tavsiye ederiz. Şimdi check-up yaptırmak pahalı mıdır? ya da fiyat oranları nelerdir bunlara bakalım.

Check-up fiyatları hangi oranlardadır?

Kesin bir fiyat belirtmek için öncelikle check-up içerisinde yer alan uygulamaların neler olduğunun bilinmesi gerekmektedir. Çünkü genel vücut taraması şeklinde yapılan uygulamalar, fiyatın artış göstermesine ya da azalmasına neden olabilmektedir. Bir check-up yaptıracaksanız ve bu işlem ne kadar detaylı olursa fiyatların bu derecede artış gösterdiğini söylemek mümkündür. Aslında check-up içerisinde yer alan uygulamaları teker teker yaptırdığınızda daha yüksek bir meblağ ödeyeceğinizi söylemek isteriz. Ancak check-up paketlerinde fiyat oranı daha ideal ölçülerdedir ve bu yüzden uygulamaların check-up bünyesinde yaptırılması daha ekonomik sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Eğer check-up yaptırmayı düşünüyorsanız, öncelikle farklı hastane ya da kliniklerde hizmete sunulan check-up paketlerini birbirleriyle karşılaştırmanızı tavsiye ederiz. Aynı hizmetlerin sunulduğu ancak birinin diğerinden daha düşük fiyatlarda olduğu bir paket programa dahil olabilirsiniz.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
02 Ekim 2013 Çarşamba - 00:52

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa