Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Check-Up'a Girmeden Önce Neler Yapmalıyız?


Genel vücut taraması olarak karşımıza çıkan check-up işlemi, hastalıkların erken teşhisinde oldukça etkili

Genel vücut taraması olarak karşımıza çıkan check-up işlemi, hastalıkların erken teşhisinde oldukça etkili uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Check-up sırasında herhangi bir sorun yaşamamak adına yapılması gereken birtakım hususlar vardır ve bu hususların eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi daha kolay ve başarılı bir check-up sürecinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Şimdi check-up'a girmeden önce neler yapmalıyız?, bunlara daha yakından bakalım ve sizleri check-up işlemleri konusunda bilgilendirelim.

Prostat check-up işleminde hangi testler yapılmaktadır?

Check-up’a girmeden önce yapılması gerekenler nelerdir?

Check-up işlemleri başlamadan önce her bireyin dikkat etmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Bunları aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür. Yapılması gerekenler arasında;

  • 12 saat önceden herhangi bir şey yenmemesi ve aç olunması gerekmektedir.
  • Bir gün önceden alkol almamak yine check-up işleminin önemli hususlarından biridir. Vücutta bulunan alkol oranı ölçüm yapılan değerlerde değişmeler meydana getirebildiği için kesinlikle alkol alımı tercih edilmemektedir.
  • Ayrıca bireylerin herhangi bir hastalıktan dolayı sahip oldukları tetkik ya d rapor gibi analizlerin check-up işlemleri sırasında yanlarında bulundurmaları gerekenlerdendir.
  • Bunların yanı sıra hastaların sahip oldukları herhangi bir hastalıktan dolayı kullandıkları ilaçları yanlarında getirmeleri de oldukça önemli bir husustur. Check-up işlemini gerçekleştiren doktor bu ilaçları ne zaman kullanması gerektiği konusunda kendisini bilgilendirecektir.
  • Check-up işlemi için efor ya da EKG testi yapılabileceğinden dolayı hastaların yanında rahat kıyafetler getirmesi de özellikle tavsiye edilmektedir.

Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
02 Ekim 2013 Çarşamba - 00:57

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa