Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Foliküler Ünite Ekstrasyonunun Seçilmesi Gereken D


Foliküler ünite ekstrasyonu diğer adıyla FUE saç ekim tekniği olarak karşımıza çıkmaktadır. FUE saç ekim

Foliküler ünite ekstrasyonu diğer adıyla FUE saç ekim tekniği olarak karşımıza çıkmaktadır. FUE saç ekim tekniği son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği yöntemlerden biri olmaktadır. Saç kimi yaptırmak isteyenlere birbirinden farklı avantajlar sunan FUE saç ekim tekniği, ayrıca sektörün en gelişmiş uygulamalarından biri olmaktadır. Bu yöntem 2000’li yıllarda popüler olan FUT saç ekim tekniğinin günümüzde oldukça nadir olarak tercih edilmesine neden olmuştur. Şimdi foliküler ünite ekstrasyonunun seçilmesi gereken durumlar nelerdir? bunlara bakalım.

FUE saç ekim tekniğinin tercih edildiği durumlar nelerdir.

FUE saç ekim tekniğinin tercih edildiği ilk durum hastanın başında iz ya da yara izi kalmasını istememesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü FUE yönteminde önce kullanılan FUT saç ekim tekniği, saç köklerin şerit halinde baş kısmında çıkarılması nedeniyle kafada dikiş ya da yara izinin kalmasına neden olmaktadır. Ancak FUE saç tekniğinde saç kökleri tek tek alınmakta ve bu nedenle herhangi bir yara ve iz meydana gelmemektedir. Bunun yanında saçlarını kısa kestirmeyi tercih eden kişiler de FUE yöntemi ile saç ekimi yaptırmaktadır. Çünkü FUT yöntemi ile saç ekimi yaptıran bir kişinin saçlarını kısa kestirmesi kafada oluşan yara izlerinin görünebileceği nedeniyle tavsiye edilmemektedir.

Diğer yandan FUE saç ekim tekniği iyileşme sürecinin daha hızlı olması nedeniyle tercih edilen bir yöntem olmaktadır. Hasta operasyonun hemen ardından günlük aktivitelerini yerine getirmeye başlayabilmektedir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
28 Ekim 2013 Pazartesi - 22:36

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa