Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

FUE İşleminin Aşamaları


FUE saç ekimi tekniklerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. FUE’nin açılımı foliküler ünite ekstraksiyonu

FUE saç ekimi tekniklerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. FUE’nin açılımı foliküler ünite ekstraksiyonu anlamına gelmektedir. Gelişmiş bir saç ekim tekniği olan FUE, çeşitli aşamalardan meydana gelmektedir. FUE işleminin aşamaları saç ekiminin nasıl yapıldığını açık ve net bir şekilde anlatmakta ve bu teknik konusunda bilgi edinmek isteyenlere yardımcı olmaktadır.

FUE işleminin aşamaları nelerdir?

FUE işleminin ilk aşaması verici bölgenin traş edilmesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yani diğer anlamıyla ense traş edilmektedir. Bunun ardından kök alımı yapılacak olan bölge lokal olarak uyuşturulmakta ve uyuşmanın ardından saç folikülleri alınmaya başlamaktadır. Tek tek alınan saç folikülleri için mikromotor cihazı kullanılmaktadır. Mikromotor cihazı, 0.5 – 1 mm çapında özel uçlara sahiptir. Bunlara mikrouçlar adı da verilmektedir.

Saç foliküllerinin alınması sırasında işlemin uzman doktorlar tarafından yapılması ekilen saçların yaşamını sürdürmesinde önemli bir konumda yer almaktadır. Alanında uzman doktorlar tarafından ekilen saçların yaşamını sürdürme oranı yüzde 95 olarak karşımıza çıkmaktadır.

Saç foliküllerinin alınmasının ardından sıradaki aşama ekim yapılacak alandaki saçların kısaltılması olmaktadır. Bu esnada saç folikülleri ise gruplandırma yöntemi ile özel bir solisyon içerisinde beklemeye alınmaktadır. Aynı zamanda uzman doktor tarafından saç çizgileri oluşturulmakta ve saçların ekileceği bölgeye alınan saç folikülleri kadar kanal açılmaktadır. Saç foliküllerinin açılan kanallara büyük bir hassasiyetle yerleştirilmesinin ardından saç ekimi işlemi sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
24 Ekim 2013 Perşembe - 22:39

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa