Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Alexandrite Lazer Epilasyon


Alexandrite lazerler diğer lazerlerin genel teknik özelliklerine sahiptir. Laser aleti içerisindeki iki adet lambada enerji üretilmesi teknolojisine dayanmaktadır.

Bazı ayna düzenekleri ile üretilen enerji toplanır. Alexandrite lazer de diğer lazer ışınlarının en temel özelliklerinden biri olan; biri birine paralel hareket eden ışın demetlerini içerir.

Aynalar yardımı ile toplanan lazer ışınları fiber kablo ile handpiece el aletine gönderilir. Bu alet ile kullanıcı lazer ışınlarını kontrol ederek istediği bölgeye, istediği kadar ve hızda atış yapabilir.

Lazer epilasyon için daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Alexandrite Lazer epilasyon uygulamaları ile ilgili daha detaylı bilgi için;  

444 54 33 çağrı merkezimiz ya da

Whatsapp hattımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Kliniğimize gelen danışanlarımıza uzman estetisyenlerimiz tarafından yapılan analiz sonrasında cilt tipi, cilt rengi, kıl yapısı, uygulanacak bölge, cihaz seçimi ve seans sayısına dair detaylı bilgi verilmektedir.
Lifemed Tıp Merkezi Estetik Kliniği, Bağdat Caddesi'nde sizlere benzersiz bir estetik deneyim sunuyor. Sağlık Bakanlığı Onaylı modern teknoloji ve uzman doktor kadromuz ile en güncel estetik uygulamalarını gerçekleştirerek, sağlık ve güzellik konusundaki beklentilerinizi en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz
 

Alexandrite Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

  • Alexandrite lazer ten rengi açık kişilerde daha etkilidir.
  • Uygulama sırasında kıllar anında yok edildiği için kişi tedaviden memnun kalmaktadır.
  • Uygulama dan belli bir süre sonra Kılların bir kısmı koparak dökülmeye başlar.
  • Ortalama tedavi yapılması gereken zaman aralığı 4 - 8 hafta, 1 ve 2 ay arasında değişkenlik göstermektedir.
  • Tedavi zamanınızı ve kontrollerinizi aksatmadan lazer epilasyona devam edilmelidir.

Lifemed Estetik Kliniği Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Lifemed estetik kliniğinde alexandrite lazer epilasyon cihazı olarak Cynosure Elite+ lazer epilasyon cihazı kullanmaktayız.

Kliniğimizde bulunan Cynosure Elite+, Soprano Ice cihazları ile tüm cilt tiplerindeki hastalarımızın tüm bölgelerinde etkin bir şekilde epilasyon işlemini sağlayabilmekteyiz.

Cynosure elite+ , sektörde öncül bir markakanın ürünü olup , gelişmiş teknolojisi sayesinde Alexandrite ve Nd:YAG dalga boylarının bir arada bulunmasının avantajıyla tüm cilt ve kıl tiplerinin epilasyonuna olanak tanır.

Bilgilendirme amaçlıdır.

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa