Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Diş İmplantı Adayı mısınız?


İster genç, ister orta yaşlı veya yaşlı bir yetişkin olun; ister bir dişinizin, ister birkaç dişinizin, ister

İster genç, ister orta yaşlı veya yaşlı bir yetişkin olun; ister bir dişinizin, ister birkaç dişinizin, ister tüm dişlerinizin yerine konmasına ihtiyacınız olsun, sizin için bir diş implantı çözümü vardır. Diş implantları, büyüme çağındaki çocuklar dışında her yaştan insanın tercih ettiği bir çözümdür. Aşağıdaki sağlık sorunları olan kişiler de buna dahildir:

Mevcut Tıbbi Rahatsızlıklar:

Rutin diş tedavisini sürdürebilecek durumdaysanız genellikle size bir implant uygulanabilir. Belirli rahatsızlıklar için önlem alınması tavsiye edilmekle birlikte, yüksek tansiyon ve diyabet gibi kronik hastalıkları olan kişiler diş implantı tedavisi için genellikle uygun adaylardır.

Diş Eti Hastalığı veya Sorunlu Diş:

Periodontal hastalık veya çürük nedeniyle dişlerini kaybetmiş olan hastalara için de diş implantları kullanılabilir.
Kısmi veya Tam Protez Kullanımı:

İmplantlar çıkarılabilir köprülerin veya protezlerin yerini alabilir veya protezi stabilize etmek ve sabitlemek için kullanılabilir.

Sigara Kullanımı:

Sigara kullanımı implantların başarı oranını düşürse de, implant uygulatma olanağını ortadan kaldırmaz.

Kemik Kaybı:

Dişlerini kaybeden veya periodontal hastalığı olan bireylerde kemik kaybı nadir görülen bir durum değildir. Ağız ve çene cerrahı implantın kalıcı olarak sabitlenmesi için kemik grefti uygulayabilir.

Çocuklarda diş implantı uygulaması genellikle çene gelişimi tamamlanana kadar ertelenir. Bununla birlikte, diş implantının uygun olabileceği bazı durumlar vardır. İmplantın çocuğun ortodontik tedavi planının bir parçası olması bu durumlardan birisidir. Ailenizin diş hekimi veya ortodontisti bu durumda sizi yönlendirebilir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
06 Kasım 2014 Perşembe - 12:30

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa