Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Doğal Bir Saç Ekimi İçin Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar


Doğal bir saç ekimi için dikkat edilmesi gereken noktalar arasında karşımıza pek çok farklı husus çıkmaktadır.

Doğal bir saç ekimi için dikkat edilmesi gereken noktalar arasında karşımıza pek çok farklı husus çıkmaktadır. Bu hususların göz ardı edilmesi saç ekiminde istenmeyen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayacak ve saçların doğal görünümünün bozulmasına neden olacaktır. Tüm bu olumsuzluklar göz önüne alındığında öncelikle etkili bir saç ekimi için alanında uzman kişilerin tercih edilmesi gerekmektedir.

Saç ekiminde doğal bir görünüm sağlanması için neler yapılması gerekmektedir?

Saç ekiminde doğal bir görünüm sağlanması için öncelikle dikkat edilmesi gereken bu işlemin alanında uzman kişilere yaptırılması olmaktadır. Bunun yanında saç ekimini yapan kişinin, hasta saç yapısını yakından incelemesi ve mevcut yapıya uygun bir saç ekimi yapması gerekmektedir. Çünkü ekilen saçların mevcut saçlar yönünde olmaması doğal görünümün bozulmasına neden olacaktır. Bu yüzden doğal bir saç ekimi için saç yapısının hiçbir zaman için göz ardı edilmemesi gerekmektedir.

Diğer yandan doğal bir saç ekimi için dikkat edilmesi gereken noktalar arasında başka bir husus ise yapılan saç ekiminin hiçbir şekilde anlaşılmaması olmaktadır. Saç ekiminin başka kişiler tarafından fark edilmesi doğal görünümün kaybolduğunun açık bir göstergesidir. Bu yüzden saçların büyük bir hassasiyetle ilgili bölgeye yerleştirilmesi gerekmektedir. Ayrıca saç köklerinin alındığı belgede meydana gelen izler yine doğal görünümün bozulmasına neden olduğundan FUT tekniği uzmanlar tarafından tavsiye edilmeyen bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü FUT saç ekim tekniği saç köklerinin alındığı bölgede iz ya da yara izlerinin oluşmasına neden olmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
28 Ekim 2013 Pazartesi - 22:30

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa