Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

İyi Bir Saç Ekimi Nasıl Olmalı?


Günümüzde saç ekim teknikleri iki farklı başlık altında incelenmektedir. Bunlar FUT ve FUE teknikleri

Günümüzde saç ekim teknikleri iki farklı başlık altında incelenmektedir. Bunlar FUT ve FUE teknikleri olmaktadır. FUT saç ekim tekniği eski bir yöntem olmakla beraber günümüzde kullanım oranı oldukça azalmıştır. FUE tekniği ise FUT tekniğine göre avantajlar sunan bir saç ekim yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır. İyi bir saç ekimi nasıl olmalı? Sorusuna en güzel cevabı FUE tekniği ile vermek mümkündür. Etkili ve sorunsuz bir saç ekimi için bugün kullanılan en avantajlı yöntem FUE saç ekim tekniği olmaktadır.

İyi bir saç ekimi nasıl yapılmalıdır?

Etkili bir saç ekimi yapmak için öncelikle istenen saç köklerinin alındığı kısımda yara ya da dikiş izlerinin kalmamasıdır. Saç naklinin yapıldığının belli olmaması iyi bir saç ekiminin yapıldığını ön plana çıkarmaktadır. Uzmanların konuda yaptığı açıklamalar, kişilerin yapılan operasyonu değil, sonuçlarını görmeleri şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

Diğer yandan ekimi yapılan saçların kişinin saç yapısına uygun olması ve doğal görünümü bozmaması da aynı şekilde iyi saç ekiminin meydana gelmesi adına önemli bir konumda yer almaktadır. Ekimi yapılan tüm saçların aynı yönde uzaması ve baş kısmında saç ekimi yapıldığının bariz bir şekilde anlaşılmaması yine etkili bir saç ekimi yapıldığının kanıtı olmaktadır. Ayrıca saç köklerine çıkarılma anında zarar verilmemesi de iyi bir saç ekiminin yapılması için gerekli olan aşamalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
28 Ekim 2013 Pazartesi - 22:57

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa