Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

DRX 9000 Combo Hangi Hastalıklarda Kullanılır?


Bel ve boyun fıtığı hastalarında kullanılan, DRX 9000 cihazı ameliyat olması önerilen ya da ameliyat olup

Bel ve boyun fıtığı hastalarında kullanılan, DRX 9000 cihazı ameliyat olması önerilen ya da ameliyat olup iyileşememiş hastalarda, başarı oranı %94’e varan ameliyatsız bir tedavi yöntemidir.
DRX 9000 ile her ağrısız 30 dakikalık tedavi süresince disklerin arasındaki baskı azaltılmakta, hasarlı bölgeye su oksijen ve nitrojen sağlanmaktadır. Dereceli olarak incinen disk yeniden toparlanmakta, diskin üzerindeki basınç azaltılarak, sinirlerin üzerindeki baskı hafifletilmektedir. Fıtıklaşan disk materyali geri çekildiğinde omurgadaki bozukluk iyileştirilmiş ve böylece işlevine yeniden kavuşmuş olmaktadır.
Diğer traksiyon cihazlarında vücudun koruyucu mekanizmaları devreye girdiğinden adeleler kasılır. Bu da etkili bir çekme yaratmadığı gibi ağrılara yol açabilir.
DRX 9000 sisteminde ise, logaritmik bir eğriyle çektiğinden vücudun koruma mekanizmaları uyarılmaz ve disklerin içinde, omurların arasında etkili bir negatif basınç oluşur.
Fıtık veya disk bozukluğuna bağlı bel ağrıları veya bel-bacak ağrıları, boyun-kol ağrıları, hareket kısıtlılıkları, 6 aydan eski başarısız bel ameliyatına bağlı tekrarlayan ağrılar. Yukarıdaki rahatsızlıklara sahip kişilerde DRX 9000 cihazı kullanılmaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
15 Ağustos 2014 Cuma - 13:20

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa