Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Check-Up ile Hangi Hastalıklar Tespit Edilemez?


Check-up işlemi henüz tespit edilmeyen hastalıklara erken tanı konmasında oldukça önemli bir konumda yer

Check-up işlemi henüz tespit edilmeyen hastalıklara erken tanı konmasında oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Son zamanlarda herkes tarafından sorulan soru ise check-up ile hangi hastalıklar tespit edilemez?, şeklindeki soru olmaktadır. Uzmanların bu konuda ortak bir noktada birleştiğini söylemek mümkündür. Hekimler tarafından belirtilenlere göre şu an check-up işlemi ile tespit edilemeyecek hiçbir hastalığın olmadığıdır.

Prostat check-up işleminde hangi testler yapılmaktadır?

Check-up ile tespit edilemeyecek bir hastalık var mıdır?

Herkesin bildiği gibi check-up uygulaması henüz vücutta belirtileri görülmeyen hastalıklarında teşhisinde büyük bir önem arz etmektedir. Ancak her hastalığa önceden teşhis koyulan bu yöntem ile teşhis konulamayacak hastalıkların olup olmadığı da merak edilmektedir. Bu nedenle check-up ile hangi hastalıkların algılanma sorusu ortaya çıkmıştır.

Konu ile ilgili birçok hekime başvurulmuş ve genelde check-up yöntemi ile erken teşhis konamayacak hastalıkların olmadığı ifade edilmiştir. Bunun yanında istisnai durumları da her zaman için ön planda tutan hekimler, tıpta iki kere ikinin dört ettiği bir yaklaşımın her zaman var olmadığını ve bu nedenle check-up ile teşhis edilemeyecek hastalık yoktur konusuna yüzde 100 garanti verilemeyeceğini belirtmektedir.

Tüm bunların yanı sıra check-up işlemi için genel husus şudur ki, check-up pek çok hastalığa erken tanı konmasında etkili sağlık taramalarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Geniş kapsamlı bir check-up programı ile her zaman için var olan hastalıkların tespit edilmesi mümkündür.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
02 Ekim 2013 Çarşamba - 00:41

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa